Wandelgids ‘Wandelen door oneindig laagland’ Wandelgids ‘Wandelen door oneindig laagland’
Wandelgids ‘Wandelen door oneindig laagland’ Wandelgids ‘Wandelen door oneindig laagland’

Wandelgids ‘Wandelen door oneindig laagland’

De grote rivieren vormen een prachtig landschap om te wandelen. Niet voor niets raakten dichters en kunstenaars zo in vervoering van Neęrlands rivieren. Heel leuk: er is nu een wandelgids met 15 inspirerende wandelingen door oneindig laagland.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids ‘Wandelen door oneindig laagland’Ondenkbaar ijle populieren

Samenstellers van de gids ‘Wandelen door oneindig laagland’ zijn de bekende wandelauteurs Rob Wolfs en Ad Snelderwaard. Ze trokken door Marsmans oneindig laagland, liepen langs rijen ondenkbaar ijle populieren en zagen de 'in de geweldige ruimte verzonken' boerderijen.

Meedromen met Marsman, Nijhoff en Potter

De gids laat je meedromen met Marsman, Nijhoff en Potter. En in de tussentijd laaf je je aan de schoonheid van ons rivierengebied dat zich uitstrekt van de machtige Waal bij Nijmegen tot de Oude Maas bij Rhoon. Extra leuk: je kunt namijmeren op één van de terrasjes waar ook Rob en Ad bijkwamen van hun vele indrukken...

Wandelingen om van te watertanden

Al bladerend door de gids (kun jij ook doen via onderstaande links) zie ik dat het gidsje wandelingen biedt om van te watertanden. Langs de Waal tussen Nijmegen en Beek bijvoorbeeld, waar ik laatst nog een schitterende Trage Tocht heb gelopen. Ook zag ik 2 routes door de Biesbosch die ik zeker op mijn wandelmenu zet.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Gidswandelingen op Frankwandelt

De volgende wandelroutes uit deze gids staan ook op Frankwandelt, volgens het bekende recept: een verhaaltje gelardeerd met foto’s.

 

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy