Wandelgids ‘Wandelen in Groot Amsterdam’: 15 tochten met zandpadgarantie Wandelgids ‘Wandelen in Groot Amsterdam’: 15 tochten met zandpadgarantie
Wandelgids ‘Wandelen in Groot Amsterdam’: 15 tochten met zandpadgarantie Wandelgids ‘Wandelen in Groot Amsterdam’: 15 tochten met zandpadgarantie

Wandelgids ‘Wandelen in Groot Amsterdam’: 15 tochten met zandpadgarantie

Wandelen in Amsterdam en omgeving is helemaal hot. Dat merk ik aan de populariteit van mijn overzicht met Amsterdamse topwandelingen. Als geboren en getogen Amsterdammer maak ook ik graag een wandeling in mijn eigen stad. En wat een geluk: nu is er een prachtige gids met wandelingen in Groot Amsterdam.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Bekijk mijn Amsterdamse topwandelingen >>

Wandelgids ‘Wandelen in Groot Amsterdam’Highlights van de hoofdstad

‘Wandelen in Groot Amsterdam’ is het eerste ‘solo-album’ van routier Rutger Burgers. Zelf woont hij in Amsterdam, en dat is te merken aan de routes. Op z’n rondwandelingen laat hij je alle highlights van de hoofdstad en omgeving zien, waarbij hij de platgetreden paden zoveel mogelijk mijdt.

80% zandpadgarantie

En zo is er een pracht van een wandelgids ontstaan, met liefst 15 tochten die binnen een half uur van hartje Amsterdam liggen. Dat betekent dat er ook wandelingen bijzitten vanuit bijvoorbeeld IJmuiden, Castricum en Bussum. Mooi is dat de zandpadgarantie waarvan we zo houden ook in deze stadse tochten zijn doorgedrongen: 11 van de 15 tochten zijn mét zandpadgarantie van 80%. Waarbij je ‘zand’ breed moet zien: het kan ook klei, veen of modder zijn...

Deze wandelgids op Bol.com >>

Bekijk alle wandelreizen op Snp.nl

Luister naar Waterlandse vogels

Maar er is meer moois te ontdekken in ‘Wandelen in Groot Amsterdam’. Zo neemt Rutger je mee naar Waterland om naar de vogels te luisteren en de skyline van Amsterdam te bewonderen. Hij wandelt door de duinen van Kennemerland waar je de zeelucht kunt opsnuiven en je je helemaal alleen kunt wanen. En op de Gooise landgoederen ruisen de bomen van de bossen en zie je de mooiste landgoederen.

Vier verrassende stadswandelingen

Naast 11 onverharde tochten biedt de gids ook 4 verrassende stadswandelingen. Ook hier is de routemaker erin geslaagd het percentage onverharde paadjes lekker hoog te houden, een prestatie van formaat. En al wandelend zie je kanten van Mokum die je nog nooit had gezien. Kopen die gids!

Bestel deze prachtige gids

'Wandelen in Groot Amsterdam' is een mooi cadeautje. Voor jezelf of voor een ander. Hij ligt bij de boekhandel, of je kunt hem bestellen bij Bol.com.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy