Wandelgids ‘Wandelen in de Stichtse Rijnlanden’ Wandelgids ‘Wandelen in de Stichtse Rijnlanden’
Wandelgids ‘Wandelen in de Stichtse Rijnlanden’ Wandelgids ‘Wandelen in de Stichtse Rijnlanden’

Wandelgids ‘Wandelen in de Stichtse Rijnlanden’

De wandelgids ‘Wandelen in de Stichtse Rijnlanden’ is goed nieuws voor ervaren wandelaars en natuurliefhebbers. Tien forse rondwandelingen, tussen 14 en 18 kilometer, onthullen de pracht van het gebied tussen Groene Hart en Heuvelrug.

Deze wandelgids op Bol.com >>

Deze wandelgids Groene streek vol wandelmogelijkheden

De wandelingen gaan door de Stichtse Rijnlanden, een groene streek vol wandelmogelijkheden. Met populaire gebieden als Amelisweerd, het stroomgebied van de Kromme Rijn, de Utrechtse Heuvelrug bij Austerlitz en het veenweidegebied rond de Woerdense Verlaat. De bekende routemakers Cock Hazeu en Peter Kuiper nemen de wandelaar mee naar bekende en onbekende landschappen.

Boeiende verhalen, fijne terrassen

Van veenweides en polderdijken in het Groene Hart tot de uitgestrekte bossen van de Utrechtse Heuvelrug: iedere tocht biedt weer een andere wandelervaring. Kastelen, molens, sluizen, gemalen en schilderachtige bruggen passeren de wandelrevue. De auteurs amuseren je met boeiende verhalen uit de streek waar je doorheen wandelt. Pontjes brengen je naar de overkant van vaart of kanaal. En bij elke inspanning belonen Cock en Peter je met fijne terrassen voor welverdiende rust.

Waterschapswandelingen

‘Wandelen in De Stichtse Rijnlanden’ is de jongste wandelgids in de serie 'waterschapswandelingen' waar uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig zes jaar geleden mee is gestart. Met deze wandelgids op zak maak je kennis met deze gevarieerde en waterrijke streek in het hart van Nederland. Ook heel fijn: alle wandelingen zijn snel bereikbaar met het OV.

Deze wandelgids bestellen?

Deze wandelgids is verkrijgbaar in de boekhandel of te bestellen bij Bol.com.

Deze wandelgids op Bol.com >>

Gidswandeling op Frankwandelt

De volgende wandelroute uit deze gids staat ook op Frankwandelt, volgens het bekende recept: een verhaaltje gelardeerd met foto’s.

 

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy