Wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Deventer’: 10 rondwandelingen Wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Deventer’: 10 rondwandelingen
Wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Deventer’: 10 rondwandelingen Wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Deventer’: 10 rondwandelingen

Wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Deventer’: 10 rondwandelingen

Vanwege z’n schitterende historische binnenstad is Deventer een bezoek meer dan waard. Maar ook buiten dat middeleeuwse centrum is al wandelend veel moois te ontdekken. Dat bewijst de ervaren routemaker Marycke Janne Naber in de fraai uitgegeven wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Deventer’ van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

Deze wandelgids op Bol.com >>

Wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Deventer’ Wandel mee door de Koekstad

Marycke laat je in tien rondwandelingen tussen tien en vijftien kilometer de onbekende plekken van Koekstad Deventer ontdekken. Ga je mee op haar ontdekkingstochten, dan zwerf je langs de IJssel, door parken en mooie landgoederen rondom Deventer en Twello.

Bloeiende industrie & moderne architectuur

Marycke leidt je langs oude begraafplaatsen, kerken en ziekenhuizen en het stadion van Go Ahead Eagles. Het oorlogsverleden van Deventer komt aan bod en een aantal wandelingen herinneren aan de bloeiende industrie vanaf het eind van de 19e eeuw. Ook de gerenoveerde arbeiderswijken en de moderne architectuur in het Havenkwartier zijn de moeite waard.

Wandelen vanaf het station

Gemak dient de mens en daarom starten alle 10 wandelroutes op een handige plek: bij station Deventer of station Deventer Colmschate. Ook aan de inwendige mens is gedacht: onderweg vind je voldoende horeca langs de routes. Een duidelijke routebeschrijving, een helder routekaartje en heel veel informatie over de bezienswaardigheden die je tegenkomt maken je wegwijs in en rond de oude Hanzestad.

Over de routemaker

Marycke Janne Naber heeft haar hart verpand aan het maken van wandelgidsen. Voor Gegarandeerd Onregelmatig heeft ze wandelgidsen voor Salland en Twente gemaakt, en twee eerdere stadswandelgidsen voor Zwolle en Groningen. “Marycke schrijft sneller dan wij kunnen uitgeven”, schrijft de uitgever.

Wandelgids bestellen?

De wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Deventer’ is verkrijgbaar in de boekhandel of te bestellen bij Bol.com.

Deze wandelgids op Bol.com >>

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy