Wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Delft’ Wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Delft’
Wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Delft’ Wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Delft’

Wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Delft’

Delfts Blauw, de schilder Johannes Vermeer, het Prinsenhof, de Technische Universiteit. Er zijn tal van redenen om de Hollandse stad Delft al te kennen of te willen leren kennen. Gelukkig is er nu een fraaie wandelgids met 10 thematische wandelingen die de stad combineren met het groen rond Delft.

Deze wandelgids op Bol.com >>

Wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Delft’ Monumenten, kunst en gekke plekken

Delft en omgeving zijn ideaal om wandelend te ontdekken. Je leert de stad goed kennen, ontdekt stadsnatuur en het fraaie groene gebied rond Delft. Op het wandelprogramma staan ook de monumentale Oostpoort, de historische Tanthofkade en kunst in de polder. Je komt langs (te) gekke plekken en bezoekt het drukst bebouwde stukje Nederland. En natuurlijk slaat de gids de TU-campus niet over.

10 leuke middagen

De 10 rondwandelingen zijn goed te doen in een ochtend of middag, ze variëren tussen 11 en 14 kilometer. De uitdaging voor de routemakers was daarbij om ook mensen die denken alles in en om Delft wel zo'n beetje te kennen, te laten zien dat er toch nog veel te ontdekken valt.

Info en routebeschrijvingen

De gids geeft veel leuke informatie over wat je onderweg allemaal tegenkomt, gelardeerd met fraaie foto’s. Heldere routebeschrijvingen en dito kaartjes nemen de wandelaar stevig bij de hand. Wil je echt niet verdwalen? Download dan de gratis gps-tracks.

Over de routemakers

Cock Hazeu en Peter Kuiper zijn inmiddels vertrouwde routemakers uit de stal van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Ze maakten al diverse gidsen onder het motto ‘Wandelen Dichtbij’. Hun uitgangspunt: ook in je eigen omgeving, zelfs in de drukke Randstad, valt prima te wandelen. Als je maar weet waar je moet zijn. En dat weten beide heren als geen ander.

Deze wandelgids bestellen?

Deze wandelgids is verkrijgbaar in de boekhandel of te bestellen bij Bol.com.

Deze wandelgids op Bol.com >>

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy