Wandelgids ‘Wandelen rond Arnhem en Nijmegen’ Wandelgids ‘Wandelen rond Arnhem en Nijmegen’
Wandelgids ‘Wandelen rond Arnhem en Nijmegen’ Wandelgids ‘Wandelen rond Arnhem en Nijmegen’

Wandelgids ‘Wandelen rond Arnhem en Nijmegen’

Wie een korte maar fraaie wandeling zoekt, kan z’n lol op met ‘Wandelingen rond Arnhem en Nijmegen’ van de ervaren routemaker Rob Wolfs. Deze wandelgids bevat liefst 20 rondwandelingen van maximaal 10 kilometer in een van de mooiste gebieden van Nederland.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids ‘Wandelen rond Arnhem en Nijmegen’ Lekker veel zandpaden

Rob Wolfs is ook wel bekend als de zandpadgarantieman, vanwege z’n voorkeur voor zandpaden in alle soorten en maten. Veel zand dus onder je voeten, tijdens de prachtige rondwandelingen die Rob heeft uitgezet in een gebied dat hij kent als z’n broekzak.

Koeien, paarden, zwijnen, wolven

Rob leidt de wandelaar over de talloze kruip-door-sluip-door-paadjes die hij in zijn carrière als routemaker heeft ontdekt. Zijn routes gaan langs rivieroevers, over stuwwallen en heidevelden, door kuddes koeien en paarden, over grazige velden. Je wandelt ook door imposante bossen waar je op je hoede moet zijn voor wilde zwijnen en waar een schichtige wolf zomaar je pad kan kruisen.

Ideaal voor een dagdeel

Vanwege de lengte van maximaal 10 kilometer zijn het ideale tochten voor wat verloren uren of een dagdeel. De beperkte lengte maakt deze gids ook zeer geschikt voor beginnende wandelaars. Heldere routebeschrijvingen en overzichtelijke kaartjes worden ondersteund met leuke wetenswaardigheden waar je even bij stil kunt staan. En voor de digi-wandelaar zijn de tracks van de wandelingen via een qr-code ook nog eens gratis te downloaden.

Laatste wandelgids?

Extra aandacht heeft deze wandelgids voor leuke plekken waar ook de inwendige mens niet vergeten wordt. Minder leuk nieuws heb ik ook, want de uitgever meldt: “Geniet van dit meesterwerk, want als we de auteur moeten geloven zou dit wel eens zijn laatste wandelgids kunnen zijn…” Neeeeeee!

Wandelgids bestellen?

De wandelgids ‘Wandelen rond Arnhem en Nijmegen’ is vanaf de eerste week van oktober verkrijgbaar in de boekhandel of te bestellen bij Bol.com.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy