Wandelgids ‘Wandelen in de Achterhoek’ van Truus Wijnen Wandelgids ‘Wandelen in de Achterhoek’ van Truus Wijnen
Wandelgids ‘Wandelen in de Achterhoek’ van Truus Wijnen Wandelgids ‘Wandelen in de Achterhoek’ van Truus Wijnen

Wandelgids ‘Wandelen in de Achterhoek’ van Truus Wijnen

Truus Wijnen is zonder twijfel de bekendste wandelaar van Twente. Haar populaire wandelgids ‘Wandelen in Twente’ krijgt een vervolg: ‘Wandelen in de Achterhoek’. Volgens beproefd recept: de gids biedt 20 kortere rondwandelingen tussen 8 en 13 kilometer. Ontdek een van de mooiste en stilste streken van Nederland!

Deze wandelgids op Bol.com >>

Wandelgids ‘Wandelen in de Achterhoek’ Twentse wandelkoningin

De Twentse wandelkoningin noemt de uitgever Truus Wijnen. In de wandelgids Wandelen in de Achterhoek stapt Truus de ‘grens’ over. En ook hier blijkt ze alle mooie plekken te kennen. Geen wonder, want ze woonde jaren in Twente tegen de Achterhoek aan. Met deze wandelgids stuurt ze je langs beken en kastelen, over landgoederen en langs watermolens aan de Berkel.

Korte rondwandelingen

Fijn van deze rondwandelingen: ze zijn erg behapbaar. Korte rondjes die je vaak in een dagdeel kunt maken. En op lange zwoele zomeravonden zijn ze zelfs tussen avondeten en zonsondergang goed te doen. Met deze gids leer je de Achterhoek in al zijn facetten kennen. Leuk voor scootmobilisten: de routes in Zieuwent en Ulft zijn ook met de scootmobiel te doen (getest en wel door Truus en de uitgever).

Heerlijke horeca onderweg

Truus Wijnen houdt van wandelen maar ook van een natje en een droogje. Daarom is de inwendige mens niet vergeten. Truus kent de leukste eetgelegenheden langs haar routes. Met bijvoorbeeld heerlijke gehaktballen op het menu.

Achterhoek-fan

Bij de uitgever zijn ze trouwens Achterhoek-fan. Ze zijn al vaak in het oude vertrouwde rode boemeltje met bestemming Winterswijk gestapt. “Na een paar kilometer laat je de hectiek al achter je. In de Achterhoek gaat alles langzamer. Bijna alles, want soms gaat het er ook oerend hard!”

Wandelgids bestellen?

De wandelgids ‘Wandelen in de Achterhoek’ is verkrijgbaar in de boekhandel of te bestellen bij Bol.com.

Deze wandelgids op Bol.com >>

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy