Wandelgids ‘Vorstelijk wandelen’ Wandelgids ‘Vorstelijk wandelen’
Wandelgids ‘Vorstelijk wandelen’ Wandelgids ‘Vorstelijk wandelen’

Wandelgids ‘Vorstelijk wandelen’

De eerste echte 'oranje wandelgids' van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. In 12 wandelingen schrijd je over de historische plekken waar de voorouders van onze koning woonden en wandelden.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids: 'Vorstelijk wandelen'Oranjes in het wild

De kans dat je met deze wandelgids in de hand een echte Oranje in het wild zult zien is maar klein. Auteurs Sietske de Vet en Ad Snelderwaard laten echter zien dat dat geen enkele reden is om er niet op uit te gaan en alle plaatsen, die ons landje ook maar enigszins oranje kleuren, op te zoeken.

12 vorstelijke wandelingen

En wat is er veel te zien en wat valt er veel te vertellen. De 12 vorstelijke wandelingen en de interessante verhalen in deze wandelgids laten zelfs de meest verstokte Republikein niet koud...

Over Gegarandeerd Onregelmatig

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig veroverde met haar wandelgidsen de Oscar onder de wandelprijzen: voor haar gehele oeuvre werd zij door de Fiets- en Wandelbeurs beloond met de prestigieuze Gouden Wandelschoen. Heel leuk en volkomen terecht. Elke gids heeft een verrassend thema en is met veel liefde en zorg gemaakt.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Gidswandelingen op Frankwandelt

De volgende wandelroutes uit deze gids staan ook op Frankwandelt, volgens het bekende recept: een verhaaltje gelardeerd met foto’s.

 

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy