Wandelgids ‘Utrecht acht keer anders’ van Gerard Goudriaan Wandelgids ‘Utrecht acht keer anders’ van Gerard Goudriaan
Wandelgids ‘Utrecht acht keer anders’ van Gerard Goudriaan Wandelgids ‘Utrecht acht keer anders’ van Gerard Goudriaan

Wandelgids ‘Utrecht acht keer anders’ van Gerard Goudriaan

Bijzondere wandelgids van Gerard Goudriaan door de stad Utrecht. Aan de hand van 8 wandelthema’s verken je Utrecht langs de mooiste plekken. Soms met veel historie, soms gloednieuw. Soms klein en intiem, soms groots en meeslepend. Maar altijd verrassend.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids ‘Utrecht Acht keer anders’Ongebaande paden door Utrecht

Ook de verstokte Utrechter zal verrast zijn door de hoeveelheid ongebaande paden die Gerard Goudriaan bewandelt. Hij neemt je mee langs talloze bijzondere kijkpunten. In bijna 80 kilometer rijgt hij ruim 100 van dat soort bijzondere punten aaneen. Je kijkt je ogen uit!

Topgids: ‘Amsterdam acht keer anders’

Gerard Goudriaan is een ervaren stadsgids. Met zijn populaire gids ‘Amsterdam acht keer anders’ bewees hij al dat een stad zich wandelend het best laat verkennen. Uit die gids heb ik 5 wandelingen gedaan, en ik heb ervan genoten. Goudriaan heeft een rijke kennis over de stad en minstens even belangrijk: hij is een geboren verteller. Zijn Amsterdamse wandelingen krijgen op Frankwandelt.nl een score van 85/100 of hoger.

De aanpak van Gerard Goudriaan

Behalve Utrecht en Amsterdam kent Gerard ook Berlijn en Parijs op zijn duimpje en verzorgt hij in deze steden excursies. Tijdens zijn wandelingen let hij op architectuur, erfgoed en stadsontwikkeling. Maar minstens zo belangrijk is het kijken naar mensen en het bezoeken van leuke cafés, terrassen en restaurants. Met deze wandelgids kom je dan ook gegarandeerd langs de nodige aantrekkelijke horeca.

Bekijk alle wandelreizen op Snp.nl

8 wandelingen, 8 thema’s

De 8 wandelingen in deze gids zijn 5 tot 13 kilometer lang. Elke wandeling heeft een thema. Van ‘Historisch Utrecht’ tot ‘Markante Utrechters’, en van ‘Intiem stadsleven’ tot ‘Architectonische hoogtepunten’. Ze starten allemaal bij het Utrechtse Centraal Station. Handig!

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig of bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Drie andere gidsen

Benieuwd naar de drie andere stadsgidsen van Gerard Goudriaan? Ik heb er blogjes over geschreven.

Den Haag acht keer anders >>

Amsterdam acht keer anders >>

Rotterdam acht keer anders >>

Gidswandelingen op Frankwandelt

De volgende wandelroutes uit deze gids staat ook op Frankwandelt, volgens het bekende recept: een verhaaltje gelardeerd met foto’s.

 

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy