Wandelgids ‘De mooiste kasteelwandelingen in Gelderland’ Wandelgids ‘De mooiste kasteelwandelingen in Gelderland’
Wandelgids ‘De mooiste kasteelwandelingen in Gelderland’ Wandelgids ‘De mooiste kasteelwandelingen in Gelderland’

Wandelgids ‘De mooiste kasteelwandelingen in Gelderland’

Ruim 130 wandelingen maakte in al ik Gelderland, de meest veelzijdige wandelprovincie van Nederland. En wat me telkens weer opviel, waren de vele kastelen langs mijn pad. Ontzettend leuk: er is nu een speciale wandelgids met in de hoofdrol de mooiste kastelen van Gelderland. Inclusief griezelverhalen.

Bestel deze gids bij Bol.com >>

Wandelgids ‘De mooiste kasteelwandelingen in Gelderland’12 prachtige rondwandelingen

Je hoeft niet af te reizen naar de Loire in Frankrijk om van mooie kastelen te genieten. Dat kan veel dichter bij huis. Routemaker Rob Wolfs en publicist Wim Huijser werden verrast door de hoeveelheid kastelen en landhuizen in hun eigen Gelderland. In 12 prachtige rondwandelingen tussen 9 en 17 kilometer rijgen zij de mooiste landgoederen mét kastelen aaneen.

Kasteel Doorwerth, Staverden en Zyperdaal

Natuurlijk staat Kasteel Doorwerth op het program, het kasteel in de uiterwaarden van de Nederrijn. En de kastelen Staverden, Cannenburch en Zyperdaal mogen niet ontbreken op het wandelprogram. Maar ook (mij) onbekendere juweeltjes als De Kieftskamp, Landfort en Hernen zijn in wandelingen vervat.

Verrassende verhalen

Voor deze themagids bezochten Rob en Wim kille ijskelders en zwierven ze tussen grafheuvels. Ze dwaalden door dichte bossen en coulisselandschappen. En telkens ontdekten ze weer de verrassende verhalen die als het ware opstegen uit ieder kasteel of landhuis langs hun pad.

Prachtige foto’s & praktische info

In deze mooi vormgegeven wandelgids van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig tref je die bijzondere verhalen voorzien van prachtige foto’s. En natuurlijk biedt de gids ook de nodige praktische zaken: overzichtelijke kaartjes en veel informatie over aanreisroutes, openbaar vervoer en horeca.

Bekijk alle wandelreizen op Snp.nl

Geesten uit donkere eeuwen

Volgens de uitgever waarschuwen de routemakers zelfs “voor geesten uit donkere eeuwen die na zonsondergang een aangename wandeling een onverwachte wending zouden kunnen geven…” Dus weet waar je aan begint. In ieder geval: met deze gids in de hand heb je never a dull moment.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, misschien wel de leukste uitgeverij van Nederland. Hij ligt ook in de boekhandel of is te bestellen bij Bol.com.

Deze gids bij de uitgever >>

Bestel deze gids bij Bol.com >>

 

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy