Wandelgids ‘Lopen door landelijk Limburg’ Wandelgids ‘Lopen door landelijk Limburg’
Wandelgids ‘Lopen door landelijk Limburg’ Wandelgids ‘Lopen door landelijk Limburg’

Wandelgids ‘Lopen door landelijk Limburg’

De wandelgids ‘Lopen door landelijk Limburg’ laat in 18 prachtige rondwandelingen de verrassende kanten van Noord- en Midden-Limburg laat zien. Wat is Limburg toch een zalige wandelprovincie!

Bestel deze gids op Bol.com >>

Wandelgids 'Lopen door landelijk Limburg'18 prachtige wandelroutes

In deze wandelgids rekent Rob Wolfs af met het vooroordeel dat Noord- en Midden-Limburg slechts gebieden zijn waar je doorheen moet rijden om in Zuid-Limburg te komen.
In 18 prachtige routes laat Rob zien dat het de moeite loont om eerder uit te stappen voor een bijzondere wandeling.

Lofzang op Limburg

Kuier door pittoreske plaatsjes in het Maasdal en ontdek de wouden rond de Limburgse meren. Een onontdekte wereld waar de schaapsherderin haar schapen hoedt en menig café over een duimendikke bierkaart beschikt. Een lofzang op landelijk Limburg.

Zandpadgarantie

Rob Wolfs is de ongekroonde koning van het zandpad. Dit is alweer zijn zesde gids met 'zandpadgarantie': al zijn routes gaan zoveel mogelijk over paden waar de wandelaar niet gestoord wordt door mountainbikes of elektrische fietsen. Gegarandeerd genieten van zandpaden!

De mooiste wandelgidsen van Nederland

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig is gespecialiseerd in het uitgeven van thematische wandelgidsen in Nederland. Zo’n 30 wandelgidsen zijn inmiddels verschenen.Met de wandelgidsen ‘Kroeglopers’ en ‘De mooiste boswandelingen van Nederland’ won de uitgeverij tot tweemaal toe de prestigieuze Wandeltrofee. En terecht, het zijn heerlijke wandelgidsen.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com. Hij ligt ook in de boekhandel.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy