Wandelgids ‘Hart van Limburg – de mooiste Netwerkwandelingen’ Wandelgids ‘Hart van Limburg – de mooiste Netwerkwandelingen’
Wandelgids ‘Hart van Limburg – de mooiste Netwerkwandelingen’ Wandelgids ‘Hart van Limburg – de mooiste Netwerkwandelingen’

Wandelgids ‘Hart van Limburg – de mooiste Netwerkwandelingen’

Noord- en vooral Zuid-Limburg zijn rijk bedeeld met wandelgidsen, voor het hart van Limburg geldt dat minder. Daarom is de wandelgids Hart van Limburg zeer welkom. De kwaliteit van gids en wandelroutes is gegarandeerd, want hij is verschenen in de reeks ‘De mooiste netwerkwandelingen’, die inmiddels 13 deeltjes telt.

Deze wandelgids op Bol.com >>

Wandelgids Hart van Limburg Gevarieerde wandelingen

De 15 rondwandelingen in deze gids zijn tussen 5 en 17 kilometer lang. Al wandelend maak je kennis met al het moois dat Midden-Limburg te bieden heeft. Sommige wandelingen gaan door Nationale Parken, zoals De Meinweg. Je doet ook een vestingstadje op een eiland in de Maas aan, komt langs tal van kastelen, wandelt door een mini-vorstendom en maakt zelfs een uitstapje naar Duitsland.

IJzersterke formule

Ook de wandelgids Hart van Limburg profiteert weer van de ijzersterke formule van de reeks ‘De mooiste netwerkwandelingen’ van uitgeverij Elmar: omdat de routes de knooppunten volgen van het wandelnetwerk, kunnen de routebeschrijvingen zelf heel beperkt blijven.

Onverharde paden

De wandelingen zijn geschikt voor ervaren wandelaars, maar ook voor wandelaars met minder meters in de benen. Omdat de routes voor een groot deel over onverharde paden voeren, kun je de fraaie Limburgse natuur ten volle beleven.

Zeer handzaam gidsje

De gids is stevig uitgevoerd maar ook zeer handzaam: je steekt hem zo in je binnenzak. Elke tocht is voorzien van een helder routekaartje, fraaie foto’s en leuke informatie over wat je onderweg allemaal tegenkomt. Ook nuttige informatie over OV en horeca onderweg ontbreekt niet. Wie de gids in huis heeft, kan de GPS-tracks gratis downloaden. Gemak dient de mens.

Wandelgids Hart van Limburg bestellen?

Deze wandelgids is verkrijgbaar in de boekhandel of te bestellen bij Bol.com.

Deze wandelgids op Bol.com >>

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy