Wandelboek ‘Aan zee – een eindeloze strandwandeling’ Wandelboek ‘Aan zee – een eindeloze strandwandeling’
Wandelboek ‘Aan zee – een eindeloze strandwandeling’ Wandelboek ‘Aan zee – een eindeloze strandwandeling’

Wandelboek ‘Aan zee – een eindeloze strandwandeling’

Van Sluis in Zeeuws-Vlaanderen naar Den Helder in Noord-Holland: Francine Postma bewandelde het Nederlands Kustpad en schreef daar een wandelboek over: ‘Aan zee. Een eindeloze strandwandeling’. Behalve een verslag van die route is dit boek vooral ook een zoektocht naar haar jeugd, de verhouding met haar moeder en haar gezin. Een heerlijk boek voor de zomer!

‘Aan zee’ op Bol.com >>

Wandelboek 'Aan zee'Lovende recensies

Francine wandelde eerder het St. Olavspad van Zweden naar Noorwegen, en schreef daarover haar indrukwekkende debuut ‘Onderweg’, dat lovende recensies kreeg in de pers.

‘Onderweg’ op Bol.com >>

Met een piepklein tentje

Voor ‘Aan zee’ trok zij opnieuw de wandelschoenen aan. Met een rugzak en een piepklein tentje – alles bij elkaar precies 12.5 kilo – trok zij drie weken lang over het populaire langeafstandspad langs de Nederlandse kust.

Plekken vol herinneringen

Een route dicht bij haar ouderlijk huis en andere plekken vol herinneringen. In drie weken liep ze via het Nederlands Kustpad van het Zeeuwse Sluis naar het Noord-Hollandse Den Helder. Op Vlieland sloot ze haar tocht af.

Lopen in het nu

Uit ‘Aan zee’: “Achter me ligt het verleden, voor me de toekomst. Maar ik loop in het nu waarin ik niks anders hoef dan mijn ene voet voor de andere te zetten. Rechts van me het strand en de duinen met golvend helmgras, links de eindeloze zee, boven me de wijde, hoge hemel.”

Langste pad van Nederland

Een enerverende tocht die ik zelf ook nog eens ga bewandelen. Het Nederlands Kustpad is het langste langeafstandspad van Nederland. De totale route van van Sluis naar Bad Nieuweschans telt liefst 721 kilometer. Francine wandelde van Sluis naar Den Helder, een respectabele 446 kilometer.

‘Aan zee’ bestellen?

Het wandelboek ‘Aan zee’ is verkrijgbaar in de boekhandel of te bestellen bij Bol.com.

‘Aan zee’ op Bol.com >>

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy