Roots wandelgids ‘De mooiste boswandelingen van Nederland’ Roots wandelgids ‘De mooiste boswandelingen van Nederland’
Roots wandelgids ‘De mooiste boswandelingen van Nederland’ Roots wandelgids ‘De mooiste boswandelingen van Nederland’

Roots wandelgids ‘De mooiste boswandelingen van Nederland’

Prachtig uitgegeven wandelgids van Roots Magazine met de mooiste boswandelingen van Nederland. In 17 natuurroutes tussen 10 en 21 kilometer neemt Roots je mee door de meest uiteenlopende bossen van ons land. Handig: de bijbehorende GPS-tracks kun je gratis downloaden.

Bestel deze gids bij Bol.com >>

‘De mooiste Boswandelingen van Nederland’ van RootsVeelzijdige bossen

In de winter vind je mij niet vaak in de bossen. Zonder blad aan de bomen is het maar een kale bedoening. Maar met de lente in aantocht lonken de prachtige bossen die Nederland rijk is. Roots Magazine neemt je met de wandelgids ‘De mooiste boswandelingen van Nederland’ mee op pad en toont je hoe veelzijdig de Nederlandse bossen zijn.

Stippelberg, Vijlenerbos en nog veel meer

De rondwandelingen voeren onder meer door het stille Drents-Friese Wold, de ruige Planken Wambuis op de Veluwe, de onbekende Stippelberg bij Helmond en het heuvelachtige Vijlenerbos in het uiterste puntje van Limburg. Ook het Kuinderbos en het Voorsterbos staan op het program; verrassend omdat Flevoland niet bepaald bekend staat om z’n bossen.

Overzichtelijke gids

De Roots-gids is overzichtelijk vormgegeven. Per route vind je een prima kaartje, de beknopte routebeschrijving, en praktische informatie over OV, parkeermogelijkheden en horeca onderweg. Bondige verhaaltjes vertellen over de hoogtepunten waar je langskomt. De bijbehorende GPS-tracks kun je gratis downloaden.

Bekijk alle wandelreizen op Snp.nl

Veel informatie over bossen

Extra leuk is de vele informatie over de Nederlandse bossen. Daarmee is het ook een handige veldgids. Al wandelend leer je bomen herkennen aan de hand van hun bladeren. En ga je verschillend zien tussen de meest voorkomende bosvogels. In de herfst is deze gids handig voor het determineren van paddenstoelen en andere ‘bosbewoners’. Ondanks dat de gids bomvol routes en informatie staat is hij lekker bondig, je neemt hem makkelijk mee op pad.

Prachtige foto’s

Ook de fotografie is prachtig, je krijgt echt zin om eropuit te gaan met deze gids in de hand. En het zijn zeker leuke wandelingen. Ik heb er al een aantal gedaan, zie het kadertje onderaan.

Gids bestellen?

De wandelgids van Roots ligt in de betere boekhandel of is te bestellen bij Bol.com.

Bestel deze gids bij Bol.com >>

Gratis GPS-tracks downloaden?

De GPS-tracks van alle 17 boswandelingen kun je gratis downloaden via de website van Roots Magazine. Ook als je de gids niet wilt kopen, kun je ze natuurlijk downloaden en wandelen.

Download gratis GPS-tracks >>

 

Alle Roots-gidsen op een rij

Roots heeft vijf inspirerende wandelgidsen uitgegeven, allemaal rond een wandelthema. Benieuwd?

Mooiste boswandelingen >>

Mooiste waterwandelingen >>

Mooiste landgoedwandelingen >>

Mooiste vlinder- & vogelwandelingen >>

Mooiste Nationale Park-wandelingen >>

 

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy