Provinciewandelgids Zuid-Holland: 20 leuke rondwandelingen Provinciewandelgids Zuid-Holland: 20 leuke rondwandelingen
Provinciewandelgids Zuid-Holland: 20 leuke rondwandelingen Provinciewandelgids Zuid-Holland: 20 leuke rondwandelingen

Provinciewandelgids Zuid-Holland: 20 leuke rondwandelingen

Een compleet nieuwe reeks wandelgidsen uitbrengen: voor elke provincie één. Dat is de ambitie van wandelliefhebber Bart van der Schagt. Bart is ook bekend als WandelBart en als maker van bijna 700 Groene Wissels. De eerste gids is verschenen. Hij bevat 20 geweldige wandelroutes in de provincie Zuid-Holland.

Bestel deze gids op Bol.com >>

Provinciewandelgids Zuid-HollandZeer gevarieerde routes

De wandelroutes zijn zeer gevarieerd: korte en lange routes in stad, buitengebied en natuur. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Langs Lek én petrochemische industrie

Door de variatie in routes biedt de wandelgids voor elk wat wils. Zo kun je struinen langs de Lek maar ook een wandeling maken door de petrochemische industrie bij Rozenburg. En alles wat daartussen zit: duinen en strand, voorname landgoederen, groene steden, vogelrijke polders en uitgestrekte waarden.

Kleurrijke bollenvelden

Denk je aan Zuid-Holland dan zie je de uitgestrekte bollenvelden al voor je. Daarom ontbreekt ook een kleurrijke wandelroute langs de bollenvelden uiteraard niet. De nieuwe provinciewandelgids bevat 14 wandelingen door natuur en platteland, 2 wandelingen door steden en daar omheen liggend buitengebied en 4 groene stadswandelingen.

Auteur Bart van der Schagt, a.k.a. WandelBartDe eerste gids in een reeks

De provinciewandelgids Zuid-Holland is de eerste uit een reeks. De komende maanden verschijnen er ook gidsen van de andere provincies. Ze worden via een ‘print-on-demand’-systeem pas kort voor of direct na aankoop gedrukt. Omdat WandelBart (op de foto) zijn wandelroutes uitstekend onderhoudt, haal je altijd up-to-date routebeschrijvingen in huis.

Gids bestellen?

De gids kun je bestellen bij Bol.com.

Bestel deze gids op Bol.com >>

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy