Hiking & Trekking van beginner tot expert – praktische wandelgids Hiking & Trekking van beginner tot expert – praktische wandelgids
Hiking & Trekking van beginner tot expert – praktische wandelgids Hiking & Trekking van beginner tot expert – praktische wandelgids

Hiking & Trekking van beginner tot expert – praktische wandelgids

Zin in een fijne wandeltocht dicht bij huis? Of liever een meerdaagse trektocht in de Ardennen, een huttentocht in de Alpen of een heuse wandelexpeditie in het verre buitenland? In de gids ‘Hiking & Trekking van beginner tot expert’ vind je een overvloed aan wandelbestemmingen voor je volgende wandelavontuur én heel veel praktische tips.

Hiking & Trekking op Bol.com >>

Hiking & Trekking Wandelinspiratie voor dichtbij en ver

Wie wandelinspiratie zoekt, vindt veel van zijn gading in Hiking & Trekking. De auteur geeft een overzicht van de mooiste streken voor een wandelweekendje weg. Voor wie langer en verder op stap wil, heeft de auteur ook veel adviezen. Hij doet uit de doeken hoe je een wandeltocht in de Alpen en in de Pyreneeën aanpakt en geeft interessante bestemmingen in het verre buitenland, van IJsland tot Canada.

Overvloed aan tips

Behalve inspiratie voor wandelingen in binnen- en buitenland biedt de Belgische geograaf en wandelexpert Christophe Deblaere in zijn gids een overvloed aan praktische tips voor zowel de beginnende als de gevorderde wandelaar. Zo helpt het boek je de juiste schoenen te kiezen en een professionele wandeluitrusting aan te schaffen. Ook zijn er tal van tips om je stapvaardigheden te verbeteren en je leert goed navigeren met kaart en kompas, een gps en een smartphone.

Straffe verhalen

De gids wil dé referentie zijn op het gebied van wandeltechniek en -uitrusting voor avontuurlijke dagtochten en meerdaagse trekkings. Het mooi uitgegeven boek is helder geïllustreerd, met fraaie foto's, overzichtelijke tabellen en straffe verhalen.

Over de auteur

Auteur Christophe Deblaere is geograaf en heeft een passie voor avontuurlijke wandelingen. Tijdens het weekend gaat hij hiken in de mooiste natuurgebieden in Nederland en België, bij wandelvakanties onderneemt hij huttentochten in de Alpen of hij organiseert wandelexpedities in Borneo, Canada, Groenland en IJsland. Hij geeft lezingen, schrijft voor magazines en houdt een eigen website bij: wandelpunt.be.

Hiking & Trekking bestellen?

De gids Hiking & Trekking is verkrijgbaar in de boekhandel of te bestellen bij Bol.com.

Hiking & Trekking op Bol.com >>

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy