‘De paden op’: gids met 23 kant-en-klare wandelweekenden ‘De paden op’: gids met 23 kant-en-klare wandelweekenden
‘De paden op’: gids met 23 kant-en-klare wandelweekenden ‘De paden op’: gids met 23 kant-en-klare wandelweekenden

‘De paden op’: gids met 23 kant-en-klare wandelweekenden

Ben je op zoek naar een leuk wandelweekendje weg maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is er nu het boek ‘De paden op’ van veelwandelaar Lydia Michiels van Kessenich. Een heerlijke gids met wandelweekenden langs alle 23 lange-afstands-wandelpaden, zoals het Pieterpad en het Trekvogelpad.

‘De paden op’ op Bol.com >>

‘De paden op’ van Lydia Michiels van Kessenich23 kant-en-klare wandelweekenden

Lydia schotelt je 23 kant-en-klare wandelweekenden voor, inclusief heerlijk hotel of B&B onderweg. Zo wordt het wel heel makkelijk om de mooiste wandelpaden van Nederland te ontdekken. En wie weet krijg je straks de smaak goed te pakken. En ga je net als Lydia alle 23 lange-afstands-wandelpaden (LAW’s) helemaal bewandelen.

Mooiste natuurgebieden

Op die LAW’s doorkruis je Nederland van noord naar zuid en van oost naar west. De bekendste zijn het Pieterpad en het Trekvogelpad maar er zijn nog veel meer prachtige lange paden, in totaal duizenden kilometers lang. Ze voeren je door de mooiste natuurgebieden, doen pittoreske dorpjes aan en authentieke steden.

Minivakanties

Met het boek ‘De paden op’ kun je mooi kennismaken met die LAW’s. Onderweg blijf je een nachtje logeren en zo worden die twee dagen vanzelf een minivakantie waar je opgeladen van terugkeert. Fijn is dat alle wandelroutes eenvoudig te volgen zijn: ze hebben allemaal een wit-rode markering.

Zin om op pad te gaan

Het boek is aantrekkelijk vormgegeven, je krijgt gelijk zin om op pad te gaan. De wandelingen zijn gemiddeld ruim 17 kilometer per dag. Het boek bevat veel informatie over hotels en B&B’s. En het staat boordevol tips en foto’s van mooie plekjes onderweg. Achterin staan links en QR-codes naar alle LAW's en naar alle routekaarten met gpx-bestanden.

Voorwoord van Aaf Brandt Corstius

Het boek is speciaal bedoeld voor mensen die van wandelen houden, maar nog niet zo bekend zijn met de LAW's in Nederland. Columnist Aaf Brandt Corstius schreef het voorwoord.

Over de auteur

Auteur Lydia Michiels van Kessenich schreef al meerdere wandelboeken, fietsboeken en reisboeken vol tips. Ze is ook de drijvende kracht achter het inspirerende blog De-zeven.nl. Ze wandelt graag en wil anderen enthousiast maken voor de mooiste routes van Nederland. Daarom besloot ze haar wandelweekenden te bundelen in dit boek.

‘Wandelen, goed eten en lekker slapen’

Lydia: “Afhankelijk van waar je woont is het idee achter deze wandelweekenden dat je op de eerste dag na de koffie vertrekt richting het beginpunt. Dan begin je met lopen net voor of na de lunch en kom je aan rond borreltijd bij je overnachtingsadres. Na de wandeling hoef je ’s avonds niets anders te doen dan goed te eten en lekker te slapen. De volgende ochtend loop je na het ontbijt met je rugzakje op zo de deur uit. Dat heb ik als bevrijdend ervaren. En op de tweede dag ga je na de wandeling weer lekker naar huis.”

‘De paden op’ bestellen?

‘De paden op’ is vanaf 14 maart 2022 verkrijgbaar in de boekhandel of te bestellen bij Bol.com. Het boek kost €23,50.

‘De paden op’ op Bol.com >>

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy