‘De 3 bestaat niet’ van Gerbrand Bakker – Terloops-serie ‘De 3 bestaat niet’ van Gerbrand Bakker – Terloops-serie
‘De 3 bestaat niet’ van Gerbrand Bakker – Terloops-serie ‘De 3 bestaat niet’ van Gerbrand Bakker – Terloops-serie

‘De 3 bestaat niet’ van Gerbrand Bakker – Terloops-serie

Gerbrand Bakker verdwaalt steeds op een wandelroute die langs zijn huis in de Eifel loopt. Hij besluit de route opnieuw te gaan markeren. In De 3 bestaat niet vertelt hij onweerstaanbaar geestig over zijn wederwaardigheden onderweg. De 3 bestaat niet is onderdeel van de nieuwe reeks ‘Terloops’ van uitgeverij Van Oorschot.

Bekijk dit boekje op Bol.com >>

‘De 3 bestaat niet’ van Gerbrand Bakker op Bol.Verdwenen markeringen

Eerst vindt Gerbrand Bakker de wandeling te ver, dan te koud, een derde keer verdwaalt hij, en ten slotte komt hij erachter dat wandelroute 1, die langs zijn huis in de Eifel loopt, verdomd moeilijk te volgen is. Markeringen zijn verdwenen, bomen omgevallen, pijlen spreken elkaar tegen. Dit kan zo niet langer: Gerbrand besluit de route opnieuw te gaan markeren.

Geestig verslag

Wat volgt is een onweerstaanbaar geestig verslag van een fervent wandelaar die gewapend met een lijmpistool en tientallen markeringsschildjes tekens aanbrengt die de toekomstige wandelaar de juiste route moeten wijzen.

Moorddadige hond & oude geliefde

Onderweg vreest Gerbrand voor een moorddadige hond met de naam Happy, en maakt hij weinig meters doordat hij voortdurend moet stoppen om een oude geliefde te zoenen (die daarmee tot nieuwe geliefde wordt gekust). Hij verwondert zich om vraatzuchtige bomen en wordt begeleid door een hondje met gevoelige voetkussens.

Montere en laconieke stijl

Met zijn montere en laconieke stijl voert Bakker de lezer mee op zijn missie, tot en met het moment dat hij twee wandelaars zijn bewegwijzering uiteindelijk laat testen.

Dit mooie wandelboekje kopen?

De 3 bestaat niet is te koop in de boekhandel voor €12,50. Je kunt het ook kopen bij onder andere Bol.com.

Bekijk dit boekje op Bol.com >>

Terloops-reeks met wandelboekjes

De literaire Terloops-reeks van uitgeverij Van Oorschot omvat een groeiend aantal wandelboekjes. Op Frankwandelt vind je een bespreking van de volgende delen:

 

Feiten op een rij

  • Gerbrand Bakker: ‘De 3 bestaat niet’
  • Uitgeverij: Van Oorschot
  • Aantal pagina’s: 74
  • Prijs: €12,50
  • Frankwandelt-rating: nog niet bekend ;)

Bekijk dit boekje op Bol.com >>

 

 

De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy