Black Friday 2020 Camera | Beste Camera’s & Objectieven Deals

Op jacht naar een camera, verrekijker of objectief? Of vette fototassen, flitsende flitsers of giga veel geheugen? Schrijf nu alvast Black Friday & Cyber Monday 2020 in je agenda: vrijdag 27 november en maandag 2 december. Rond die data zijn er weer superaanbiedingen tegen extreem lage prijzen!

Gelukkig hoef je niet te wachten, want nu is er ook al iets leuks: AANBIEDINGEN & SALES. Ik heb ze voor je op een rij gezet!

Sales op CameraNU.nl Black Friday is voorbij, tijd voor UITVERKOOP!

Black Friday is het pas weer op vrijdag 27 november 2020 (schrijf alvast in je agenda!). Maar waarom wachten tot die tijd om waanzinnige kortingen te pakken op camera’s, objectieven, verrekijkers en andere mooie producten? Er zijn allerlei prachtige aanbiedingen en cashbacks.

Neem eens een kijkje bij wat er allemaal in de uitverkoop is bij CameraNU.nl, de allerbeste winkel voor camera’s, objectieven en verrekijkers!

Sale bij CameraNU.nl >>

 

Terugblik Black Friday 2019

Het was een mooie Black Friday Week in 2019. Uiteraard deed CameraNU.nl volop mee met dit waanzinnige koopweekend eind november, begin december. De week rond Black Friday is de perfecte tijd om je cadeaus voor de feestdagen in te slaan. Alle webshops bieden dan grote kortingen op Camera’s, Geheugen, Flitsers, Software, Statieven, Cameratassen en nog veel meer. Ook bij Bol.com en Cameraland.nl vind je rond Black Friday natuurlijk fantastische aanbiedingen.

Franks persoonlijke selectie: Top Deals

Speciaal voor jou zette ik rond Black Friday 2019 meerdere keren per dag de beste Deals op een rij: de Frankwandelt Top Deals. Uiteraard ga ik dat in 2020 ook weer doen. Zodat jij overzicht kunt houden.

Top Deals op Black Friday 2019

Om een indruk te krijgen van de mooie Deals die je rond Black Friday 2020 kunt verwachten, zet ik de belangrijkste Deals van Black Friday 2019 hieronder voor je op een rij.

 

 

 

 

 

Wat is Black Friday?

De dag na Thanksgiving is in Amerika traditioneel Black Friday. Dé dag om voor ongelofelijk lage prijzen inkopen te doen. Ieder jaar sneuvelen er weer omzetrecords. Vorig jaar gaven Amerikanen gemiddeld 400 dollar per persoon uit tijdens Black Friday. Dit jaar breken ze dat record zeker.

Black Friday in Nederland

In Nederland is Black Friday al een paar jaar aan een opmars bezig. Met name de online verkopen zijn de laatste jaren heel hoog geweest. Webshops geven kortingen tot soms wel 80%. Dat doen ze niet alleen om veel te verkopen, maar ook om hun voorraden weg te werken.

Wanneer is Black Friday?

In 2019 was Black Friday op 29 november. In 2020 valt Black Friday op 27 november. Zet hem in je agenda!

Black Friday in de Verenigde Staten

Hieronder een YouTube-je om alvast een indruk te krijgen van de jaarlijkse Black Friday-gekte:

 

 

Wat is Cyber Monday

Ook Cyber Monday is een trend die vanuit de VS is overgewaaid. Consumenten wilden na de Thanskgiving-dagen en het Black Friday-geweld rustig vanachter de computer zoeken naar online deals. Dat kan ook in Nederland heel goed. De waanzinnige aanbiedingen van Black Friday worden gewoon op Cyber Monday nog eens dunnetjes overgedaan. Met weer andere niet te missen deals voor weinig.

Wanneer is Cyber Monday?

Cyber Monday was in 2019 op maandag 2 december. In 2020 valt Cyber Monday op maandag 30 november. Weet je dat ook vast.

 

CameraNU.nl: waanzinnige aanbiedingen

Een fantastische camera, een mooi objectief of een super verrekijker koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s, lenzen en kijkers. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met uitstekende service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

  • CameraNU.nl: score op Kieskeurig: 9.2

Sale bij CameraNU.nl >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

  • Bekijk alle camera’s op CameraNU.nlKlantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
  • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
  • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
  • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

De beste nieuwe camera’s van dit momentMis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Geef je mij sterren?

4.5/5 Waardering (8 beoordelingen)