Black Friday 2023 Camera’s & Objectieven Deals | Kortingen tot 80%

Op jacht naar een camera, verrekijker of objectief? Of vette fototassen, flitsende flitsers of giga veel geheugen? Schrijf nu alvast Black Friday 2023 in je agenda: vrijdag 24 november. Al vanaf de vrijdag ervoor – vrijdag 17 november – zijn er weer superaanbiedingen tegen extreem lage prijzen!

Gelukkig hoef je niet te wachten, want nu is er ook al iets leuks: AANBIEDINGEN & SALES. Ik heb ze voor je op een rij gezet!

Sales op CameraNU.nl Black Friday is voorbij, tijd voor UITVERKOOP!

Black Friday is het pas weer op vrijdag 24 november 2023 (schrijf alvast in je agenda!). Maar waarom wachten tot die tijd om waanzinnige kortingen te pakken op camera’s, objectieven, verrekijkers en andere mooie producten? Er zijn allerlei prachtige aanbiedingen en cashbacks.

Neem eens een kijkje bij wat er allemaal in de uitverkoop is bij CameraNU.nl, de allerbeste winkel voor camera’s, objectieven en verrekijkers!

Sale bij CameraNU.nl >>

 

Black Friday bij CameraNU.nlTerugblik Black Friday 2022

Het was een mooie Black Friday Week in 2022. Uiteraard deed CameraNU.nl volop mee met dit waanzinnige koopweekend eind november, begin december. De week rond Black Friday is de perfecte tijd om je cadeaus voor de feestdagen in te slaan. Alle webshops bieden dan grote kortingen op Camera’s, Geheugen, Flitsers, Software, Statieven, Cameratassen en nog veel meer. Ook bij Kamera-express.nl, Bol.com, Cameraland.nl en Coolblue.nl vind je rond Black Friday natuurlijk fantastische aanbiedingen.

Franks persoonlijke selectie: Top Deals

Speciaal voor jou zette ik rond Black Friday 2022 meerdere keren per dag de beste Deals op een rij: de Frankwandelt Top Deals. Uiteraard ga ik dat in 2023 ook weer doen. Zodat jij overzicht kunt houden.

Top Deals op Black Friday 2022

Om een indruk te krijgen van de mooie Deals die je rond Black Friday 2023 kunt verwachten, zet ik de belangrijkste Deals van Black Friday 2022 hieronder voor je op een rij.

 

Waanzinnige aanbieding op CameraNU.nlTerugblik: Black Friday Deals 2022 bij CameraNU.nl!

Sale bij CameraNU.nl >>

 

Waanzinnige aanbiedingen op Kamera-express.nlTerugblik: Black Friday Deals 2022 bij Kamera-express.nl!

Black Friday bij Kamera-express.nl >>

 

Waanzinnige aanbieding op Cameraland.nlTerugblik: Black Friday Deals 2022 bij Cameraland.nl!

Sale bij Cameraland.nl >>

 

 

Waanzinnige aanbieding op Coolblue.nlTerugblik: Black Friday Deals 2022 bij Coolblue.nl!

Alle acties bij Coolblue.nl >>

 

Wat is Black Friday?

De dag na Thanksgiving is in Amerika traditioneel Black Friday. Dé dag om voor ongelofelijk lage prijzen inkopen te doen. Ieder jaar sneuvelen er weer omzetrecords. Vorig jaar gaven Amerikanen gemiddeld 400 dollar per persoon uit tijdens Black Friday. Dit jaar breken ze dat record zeker.

Black Friday in Nederland

In Nederland is Black Friday al een paar jaar aan een opmars bezig. Met name de online verkopen zijn de laatste jaren heel hoog geweest. Webshops geven kortingen tot soms wel 80%. Dat doen ze niet alleen om veel te verkopen, maar ook om hun voorraden weg te werken.

Wanneer is Black Friday?

In 2023 valt Black Friday op vrijdag 24 november. Zet die datum alvast in je agenda!

Black Friday in de Verenigde Staten

Hieronder een YouTube-je om alvast een indruk te krijgen van de jaarlijkse Black Friday-gekte.

Wat is Cyber Monday

Ook Cyber Monday is een trend die vanuit de VS is overgewaaid. Consumenten wilden na de Thanskgiving-dagen en het Black Friday-geweld rustig vanachter de computer zoeken naar online deals. Dat kan ook in Nederland heel goed. De waanzinnige aanbiedingen van Black Friday worden gewoon op Cyber Monday nog eens dunnetjes overgedaan. Met weer andere niet te missen deals voor weinig.

Wanneer is Cyber Monday?

In 2023 valt Cyber Monday op maandag 27 november. Zet die datum alvast in je agenda!

 

CameraNU.nl: waanzinnige aanbiedingen

Een fantastische camera, een mooi objectief of een super verrekijker koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s, lenzen en kijkers. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met uitstekende service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

  • CameraNU.nl: score op Kieskeurig 9.2 o.b.v. 46.470 klantreviews

Sale bij CameraNU.nl >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

  • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
  • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
  • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
  • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
  • Beste Website van het Jaar 2022

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

4.9/5 Waardering (34 beoordelingen)

Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy