natuurhuisje banner 750px

Trektocht Ardennen | Rondwandeling tussen Spa & Stavelot

snippet advertentie06}

Het vriest dat het kraakt, Nico zucht onder een zware verkoudheid en mijn tentstok breekt snoeihard doormidden. Ondanks alles maken we een prachtige winterse trektocht door de Belgische Ardennen, tussen Spa en Stavelot.

Weekendje hiken

De Ardennen, je moet ervan houden. Sommige mensen worden al depressief als ze de naam horen. En toegegeven, het weer is vaak slecht, de bossen zijn niet overdreven spannend en de dorpjes desolaat. Toch, voor een weekendje hiken is het een geweldig gebied, vinden wij.

Tags: rondwandelingen, trektochten, 50-100km, Ardennen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>