De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Mooiste wandelvakanties in Zwitserland

Mooiste wandelvakanties in Zwitserland

Zoek je een bijzondere wandelvakantie? Ga dan wandelen in de Zwitserse bergen. Je komt als herboren weer terug, weet ik uit ervaring. De adembenemende natuur, de zuivere berglucht, de stilte. En Zwitsers zijn nog heel vriendelijk ook. Bekijk de mooiste wandelvakanties in Zwitserland. In een groep, alleen of met je gezin. “De uitzichten op alle bekende bergen van Zwitserland zijn adembenemend mooi!”

Wandelvakantie Alpenpanorama-Weg | Trektocht door Zwitserland

Wandelvakantie Alpenpanorama-Weg | Trektocht door Zwitserland

Van het Bodenmeer naar het meer van Genève loopt een van de mooiste wandelroutes van Zwitserland: de Alpenpanorama-Weg. Van de 500 kilometer lange wandeling liep ik er 160. Een prachtige wandeltocht door het lieflijke Appenzellerland en het ruigere Centraal-Zwitserland. Met altijd op de achtergrond de adembenemende drie- en vierduizenders van de Alpen. Aanrader!

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>