Mooiste vogelreizen in Spanje

Mooiste vogelreizen in Spanje

Zoek je een bijzondere vogelreis? Spanje heeft veel te bieden voor vogelaars. Bekijk snel de Top 4 Vogelreizen in Spanje. En ga eindeloos vogels spotten in Extremadura, Pyreneeën of Ebrovallei. Hé, vliegt daar niet een keizerarend?

Mooiste vogelreizen in Portugal

Mooiste vogelreizen in Portugal

Zoek je een bijzondere vogelreis? Portugal heeft veel te bieden voor vogelaars. Bekijk de 3 mooiste vogelreizen in Portugal. En ga lekker vogels spotten op Madeira, Algarve of Alentejo. Hé, vliegt daar niet een zwartbuikzandhoen?

Mooiste vogelreizen in IJsland & Finland

Mooiste vogelreizen in IJsland & Finland

Zoek je een bijzondere vogelreis? Die vind je zeker op IJsland of in Finland. Vogelen naar unieke soorten als harlekijneend, IJslandse brilduiker en papegaaiduiker. En wat dacht je van de mysterieuze blauwstaart, die uitsluitend ’s nachts zingt? Bekijk twee avontuurlijke vogelreizen!

Mooiste vogelreizen Ecuador, Costa Rica & Colombia

Mooiste vogelreizen Ecuador, Costa Rica & Colombia

Zoek je een bijzondere vogelreis? Costa Rica, Colombia & Ecuador hebben veel te bieden voor vogelaars. Bekijk de 3 mooiste vogelreizen in Midden- en Zuid-Amerika. En ga lekker bijzondere vogels spotten in adembenemende landschappen. “Deze vogelreis is gewoon een must voor elke vogelliefhebber.”

Mooiste vogelreizen in Engeland & Schotland

Mooiste vogelreizen in Engeland & Schotland

Zoek je een bijzondere vogelreis? Groot-Brittannië heeft veel te bieden voor vogelaars. Bekijk de mooiste vogelreizen. En ga lekker vogels spotten aan de Engelse Noordzeekust of in Schotland. “Heel veel vogels gezien in een verbijsterd mooie omgeving onder leiding van een uitstekende chauffeur/gids.”

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark