De acht mooiste wandelgebieden van Spanje

De acht mooiste wandelgebieden van Spanje

Spanje is bijzonder rijk aan natuur. En de variatie is enorm. Indrukwekkende bergen, uitgestrekte eenzame bossen waar je geen mens tegenkomt, laagvlaktes met spiegelgladde meren. Frankwandelt selecteerde de 8 mooiste gebieden om te wandelen. Van de Picos de Europa tot Tenerife.

Mooiste vogelreizen in Spanje

Zoek je een bijzondere vogelreis? Spanje heeft veel te bieden voor vogelaars. Bekijk snel de Top 4 Vogelreizen in Spanje. En ga eindeloos vogels spotten in Extremadura, Pyreneeën of Ebrovallei. “Geweldige reis met zeer goede reisleiders! 134 verschillende vogelsoorten gezien. Dit overtrof onze verwachtingen!”

Mooiste wandelvakanties Franse & Spaanse Pyreneeën

Zoek je een wandelvakantie in de Franse of Spaanse Pyreneeën? Pittige bergtochten mét bagagevervoer? Of relaxt wandelen maar wel in adembenemend berglandschap? Bekijk de mooiste wandelreizen voor bergliefhebbers.

Mooiste wandelvakanties rond Kerst

De kerstvakantie is bijzonder geschikt om te wandelen. Lekker op wandelvakantie tijdens de feestdagen. Met een groep gelijkgestemde wandelaars op de mooiste plekken van Europa. Ver weg voor exotische avonturen. Of dichterbij naar de sneeuw. “De wandeltocht in de Sahara is een echte aanrader. Zoiets vergeet je nooit meer.”

Wandelvakantie in Sierra de Montsant | Trektocht door Catalonië

Wandelvakantie in Sierra de Montsant | Trektocht door Catalonië

Sierra de Montsant, wij hadden er nog nooit van gehoord. Maar zegt het voort: het is een van de mooiste wandelgebieden van Spanje. Een nog onontdekt paradijs voor wandelaars, klimmers én wijnliefhebbers op anderhalf uur rijden van Barcelona.

Wandelvakantie op Mallorca | GR 221 | Serra de Tramuntana

Wandelvakantie op Mallorca | GR 221 | Serra de Tramuntana

Bij Mallorca denk je al snel aan drukke playas en overwinterende pensionado’s. Klopt, maar dit grootste eiland van de Balearen heeft ook een prachtige bergketen waar je bijzonder gevarieerd kunt wandelen. Wij trokken 4 dagen door deze Serra de Tramuntana.

Wandelen op de Canarische Eilanden | Tips van TUI

Wandelen op de Canarische Eilanden | Tips van TUI

De Canarische Eilanden zijn al sinds jaar en dag mateloos populair als vakantiebestemming. Frank vroeg reisorganisatie TUI om hun tips voor deze Spaanse eilandengroep. Want hoewel de Canarische Eilanden bekend zijn om hun zon, zee en strand... fantastisch wandelen kun je er ook. Maar waar? Dat lees je in dit blog.


Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy