De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Prachtige fotovakantie van SNP op Schiermonnikoog

SNP Natuurreizen van ANWB organiseert een lekkere én leerzame fotoreis voor gevorderde fotografen op Schiermonnikoog. Met je camera ontdek je de enorme diversiteit van dit Waddeneiland. “Als je van natuur en fotograferen houdt: Gaan!”

Driedaagse fotoreis

Natuurfotografie en landschapsfotografie staan op het program van deze driedaagse fotoreis voor gevorderde fotografen. In een lang weekend krijg je een beeld van het mooiste Waddeneiland (vind ik). En schiet je de mooiste platen natuurlijk.

Elementen trotseren

Je ben veel op pad met je camera en zult wellicht de elementen moeten trotseren. Maar wat is er nou lekkerder dan met een gezonde blos de zeelucht opsnuiven en thuiskomen met prachtige beelden?

Bekijk deze heerlijke fotoreis >>

Fotoreis SNPBegeleiding: Johan van der Wielen

De bekende natuur- en landschapsfotograaf Johan van der Wielen begeleidt dit fotografieweekend. Deelnemers roemen niet alleen zijn kennis en kunde op fotogebied, maar ook zijn aanstekelijke enthousiasme.

Reviews van deelnemers

Deelnemers zijn enthousiast over deze fotoreizen. Een greep uit de reviews:

 • “Een themareis: fotocursus. Prachtige locatie voor een fotocursus met dit onderwerp en een zeer inspirerende docent: Johan van der Wielen. Als je van natuur en fotograferen houdt: Gaan!”
 • “Goede uitleg en goede begeleiding in het veld. Ik heb anders leren kijken naar landschappen en zeker naar detailfotografie (in de volksmond macro), verwacht alleen van het pension niet te veel.”
 • “Een leerzame en ontspannen cursus onder leiding van een enthousiaste natuurfotograaf: Johan van der Wielen.”
 • “Dit is echt aan te bevelen voor iedereen met een compact en een spiegelreflexcamera.”
 • Gemiddelde beoordeling van reizigers: 84/100

Bekijk deze heerlijke fotoreis >>

Fotoreis SNPFotoweekend voor gevorderden

Dit fotoweekend van SNP Natuurreizen duikt diep in de natuur- en landschapsfotografie en is bedoeld voor gevorderde fotografen.

Voor wie verdieping zoekt

Uiteraard staat natuur- en landschapsfotografie voorop. Maar nu gaat het niet meer om prachtige platen maken. Je zoekt juist verdieping. Je wilt een verhaal vertellen met je beeld, of je wilt je stijl verder ontwikkelen. Maar hoe doe je dat?

Fotograferen met een plan

Op deze fotoreis duik je het diepe in. Je gaat werken vanuit een plan en een visie, je gaat op pad met een doel in plaats van te kijken wat je tegenkomt. Natuur- en landschapsfotograaf Johan van der Wielen begeleidt je daarbij en zal je uitdagen een nieuw pad in te slaan met je fotografie.

Je beheerst de fototechniek

Dit is een fotoreis voor fotografen die de fotografische techniek beheersen en uitgebreide ervaring hebben in natuurfotografische aspecten als landschapsfotografie, macrofotografie en dierfotografie.

Bekijk deze heerlijke fotoreis >>

 

 

Bekijk de wandelreizen van SNPSmaak te pakken? Bekijk de mooiste wandelreizen van SNP

Actieve wandelreizen over de hele wereld: SNP Natuurreizen van de ANWB is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

Alle privé-reizen >>

Alle groepsreizen >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (9 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

 • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
 • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
 • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

 • Middenin unieke natuurgebieden
 • Weg van de massa
 • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>