Mooiste vakantiehuisjes op de Veluwe | Top 10

Mooiste vakantiehuisjes op de Veluwe | Top 10

Zoek je een bijzonder vakantiehuisje op de Veluwe? Natuurhuisjes.nl heeft een mooi aanbod van huisjes middenin unieke natuurgebieden. Ver weg van de massa kun jij volop genieten van diepe rust en heerlijke natuur. Speciaal voor jou selecteerde ik de 10 mooiste huisjes op de Veluwe. “Geweldig. Veel edelherten gezien vanaf de veranda. Veel ruimte, veel rust.”

Mooiste vakantiehuisjes in de Ardennen | Top 10

Mooiste vakantiehuisjes in de Ardennen | Top 10

Zoek je een bijzonder vakantiehuisje in de Ardennen? Natuurhuisjes.nl heeft een mooi aanbod van huisjes middenin unieke natuurgebieden. Ver weg van de massa kun jij volop genieten van diepe rust en heerlijke natuur. Speciaal voor jou selecteerde ik de 10 mooiste huisjes in de Ardennen. “‘s Nachts is het hier pikdonker en muisstil. Er wonen zelfs kabouters in de tuin!”

Mooiste Natuurhuisjes van Nederland | Top 10

Mooiste Natuurhuisjes van Nederland | Top 10

Zoek je een bijzonder vakantiehuisje in Nederland? Natuurhuisje.nl heeft een mooi aanbod van huisjes middenin unieke natuurgebieden. Ver weg van de massa kun jij volop genieten van diepe rust en heerlijke natuur. Speciaal voor jou selecteerde ik de 10 mooiste huisjes van Nederland. “Het huisje is echt super!”

Mooiste vakantiehuisjes in Gelderland | Top 10

Mooiste vakantiehuisjes in Gelderland | Top 10

Zoek je een bijzonder vakantiehuisje in Gelderland? Natuurhuisjes.nl heeft een mooi aanbod van huisjes middenin unieke natuurgebieden. Ver weg van de massa kun jij volop genieten van diepe rust en heerlijke natuur. Speciaal voor jou selecteerde ik de 10 mooiste huisjes in Gelderland. “Mooi smaakvol ingericht huisje met zicht op vele vogels in de tuin, waaronder een specht.”

Mooiste vakantiehuisjes in Drenthe | Top 10

Mooiste vakantiehuisjes in Drenthe | Top 10

Zoek je een bijzonder vakantiehuisje in Drenthe? Natuurhuisjes.nl heeft een mooi aanbod van huisjes middenin unieke natuurgebieden. Ver weg van de massa kun jij volop genieten van diepe rust en heerlijke natuur. Speciaal voor jou selecteerde ik de 10 mooiste huisjes in Drenthe. “Het huisje is in een woord helemaal TOP!! Super schoon, netjes, mooi en gezellig ingericht.”

Mooiste vakantiehuisjes in Overijssel | Top 10

Mooiste vakantiehuisjes in Overijssel | Top 10

Zoek je een bijzonder vakantiehuisje in Overijssel? Natuurhuisjes.nl heeft een mooi aanbod van huisjes middenin unieke natuurgebieden. Ver weg van de massa kun jij volop genieten van diepe rust en heerlijke natuur. Speciaal voor jou selecteerde ik de 10 mooiste huisjes in Overijssel. “Wat een héérlijk huisje! Heerlijk afgezonderd en midden in de natuur.”

Mooiste vakantiehuisjes Limburg | Top 10

Mooiste vakantiehuisjes Limburg | Top 10

Zoek je een bijzonder vakantiehuisje in Limburg? Natuurhuisjes.nl heeft een prachtig aanbod van huisjes midden in unieke natuurgebieden. Ver weg van de massa geniet je volop van diepe rust en heerlijke natuur. Speciaal voor jou selecteerde ik de 10 mooiste huisjes in de meest buitenlandse provincie van Nederland. “Echt genieten met de luxe van de open haard, sauna en hottub.”

Mooiste vakantiehuisjes Noord-Brabant | Top 10

Mooiste vakantiehuisjes Noord-Brabant | Top 10

Zoek je een bijzonder vakantiehuisje in Noord-Brabant? Natuurhuisjes.nl heeft een mooi aanbod van huisjes midden in unieke natuurgebieden. Ver weg van de massa kun jij volop genieten van diepe rust en heerlijke natuur. Speciaal voor jou selecteerde ik de 10 mooiste huisjes op het Brabantse land. “Wauw, wat een paradijs! Als je net als wij van natuurschoon, rust en privacy houdt, dan is dit natuurhuis 100% aan te raden.”

Mooiste vakantiehuisjes Zeeland | Top 10 van 2022

Mooiste vakantiehuisjes Zeeland | Top 10 van 2022

In Zeeland vind je bijzondere vakantiehuisjes midden in unieke natuurgebieden. Ver weg van de massa geniet je volop van diepe rust en heerlijke natuur. Speciaal voor jou selecteerde ik de 10 mooiste huisjes in de zonnigste provincie van Nederland. “We hebben heerlijke dagen gehad in huize Adriana. Zo mooi en afgelegen!”

6x de leukste vakantiehuisjes in Groningen

6x de leukste vakantiehuisjes in Groningen

Groningen is niet alleen de meest noordelijke provincie, het is ook de provincie waar je nog echte rust en stilte vindt. De stilte van het platteland, bespikkeld met pittoreske dorpjes. De weidsheid van de waddenkust bij Lauwersoog. Ver weg van de massa geniet je van diepe rust en heerlijke natuur. Speciaal voor jou selecteerde ik de 6 leukste vakantiehuisjes. “Bijzondere natuurervaring, komende uit de stad, zo enorm veel lucht en uitgestrektheid.”

6x de leukste vakantiehuisjes in Friesland

6x de leukste vakantiehuisjes in Friesland

Water speelt de hoofdrol in de prachtige provincie Friesland. Weidse meren vind je hier. Om op te zeilen, te spelevaren of om in te zwemmen. Maar Friesland heeft meer te bieden. Het Drents-Friese Wold bijvoorbeeld, een van de grootste natuurgebieden van Nederland. Gezellige steden en idyllische dorpjes. Plus waddeneiland Schiermonnikoog. Ver weg van de massa geniet je van rust en natuur. Speciaal voor jou selecteerde ik de 6 leukste vakantiehuisjes. “Smaakvol verbouwd kerkje, uitermate geschikt om vele romantische uren in door te brengen.”

6x de leukste vakantiehuisjes aan zee

6x de leukste vakantiehuisjes aan zee

Zee, duinen en strand spelen de hoofdrol aan de prachtige Nederlandse kust. Eindeloze strandwandelingen kun je hier maken, om je hoofd te laten uitwaaien. Of luister naar de stilte in intieme duinvalleien. Zeeland, Zuid- en Noord-Holland en de Waddeneilanden: de kustlijn van Nederland beleef je intens vanuit een mooi vakantiehuisje. De 6 leukste natuurhuisjes aan zee heb ik voor je op een rij gezet. Hoef jij alleen nog te relaxen en te genieten. “Zelfs herten vanaf de ontbijttafel gezien.”

6x de leukste vakantiehuisjes in Utrecht

6x de leukste vakantiehuisjes in Utrecht

Met de beboste heuvels van de Utrechtse Heuvelrug, natuurgebied De Blauwe Kamer en de vele fraaie landgoederen is de provincie Utrecht misschien wel de ideale plek om een natuurhuisje te huren. Ver weg van de massa geniet je van rust en natuur. Speciaal voor jou selecteerde ik de 6 leukste vakantiehuisjes. “In één woord: geweldig! Midden in mooie natuur, zo rustig.”

6x de leukste vakantiehuisjes in de Achterhoek

Natuurliefhebbers en rustzoekers kunnen hun hart ophalen in de Achterhoek, een van de stilste delen van Nederland. In het oosten van Gelderland vind je deze prachtige streek met zijn typische halfopen coulisselandschap. Hier kun je uren fietsen of wandelen langs houtwallen, heggen, akkerland en zelfs wijngaarden. Luieren kan ook uitstekend in een van de 6 vakantiehuisjes die ik speciaal voor jou selecteerde. “Voor ons is dit de perfecte vakantiewoning!”


Copyright © 2023 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy