natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Portella Blanca | Wilde avonturen op de Chemin des Bonshommes

Portella Blanca | Wilde avonturen op de Chemin des Bonshommes
Portella Blanca | Wilde avonturen op de Chemin des Bonshommes

Wat de mooiste etappe zou zijn op mijn wandelvakantie over de GR107 door de Pyreneeën, werd een klein drama. De tocht voert over de hooggelegen Portella Blanca (2500 meter), op de grens tussen Frankrijk en Spanje. Mij was een lange, prachtige wandeltocht voorspeld, letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van mijn wandelvakantie. Dit is wat er gebeurde:

Bekijk mijn reisverslag >>

Comfortabel reizen met de trein

Wat is het toch leuk om een lange treinreis te maken. Lekker een boekje lezen. Het landschap aan je voorbij laten glijden. Langzaam in vakantiestemming komen. Boek je comfortabele reis via NS Internationaal!

Naar de internationale reisplanner >>

 

Bekijk de wandelreizen van SNPSmaak te pakken? Bekijk de mooiste wandelreizen van SNP

Actieve wandelreizen over de hele wereld: SNP Natuurreizen van de ANWB is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

Alle privé-reizen >>

Alle groepsreizen >>

 

Meer actieve vakanties in Frankrijk

 

Zes toptips voor vakanties in Frankrijk

1
SNP: wandelvakanties in Frankrijk

SNP: wandelvakanties in Frankrijk

SNP Natuurreizen is dé specialist op het gebied van actieve en duurzame natuurreizen. Ontdek hun aanbod van heerlijke wandelvakanties in Frankrijk.

2
Kras: actieve vakanties in Frankrijk

Kras: actieve vakanties in Frankrijk

Kras organiseert tal van actieve vakanties in Frankrijk. Betrouwbare reisorganisatie: 90 jaar ervaring en 300.000 vakantiegangers per jaar. Kras krijgt van z'n reizigers een 8,2!

3
Aktiva Tours: wandelen en fietsen in Frankrijk

Aktiva Tours: wandelen en fietsen in Frankrijk

Aktiva Tours is een van de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Specialist in reizen voor singles. Bekijk het aanbod voor Frankrijk!

4
Pharos: actieve autovakanties in Frankrijk

Pharos: actieve autovakanties in Frankrijk

Pharos Reizen is dé reisorganisatie voor een geslaagde autovakantie in Frankrijk. Zeer ruim aanbod van wandel- en fietsvakanties. Pharos is onderdeel van ANWB.

5
Luxe vakantiehuizen in Frankrijk van Francecomfort.com

Luxe vakantiehuizen in Frankrijk

Zoek je comfortabele vakantiehuizen in de mooiste delen van Frankrijk? Kijk dan eens op FranceComfort. Vooral in Midden- en Zuid-Frankrijk bieden ze unieke vakantiehuizen. Voor weekendjes weg, zomervakantie, wintersport. Hoge klanttevredenheid!

6
Luxe vakantiehuizen op Franse-villa.com

Luxe vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk

Zoek je echt een luxueus vakantiehuis in Zuid-Frankrijk? Franse-villa.com is erin gespecialiseerd. Vooral in de regio’s Lot en Dordogne hebben ze een breed aanbod aan prachtige, authentieke landhuizen met privé-zwembad. Persoonlijke service!

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>