Mooiste fotoreizen in Finland, IJsland & Noorwegen

Mooiste fotoreizen in Finland, IJsland & Noorwegen

Wil je je fotografie op een hoger peil brengen? En tegelijk een geweldige vakantie houden op de meest fotogenieke plekken van Europa? Bekijk de mooiste fotoreizen in Finland, IJsland & Noorwegen. Deskundige begeleiding van echte fotografen! “Een zeer indrukwekkende en overweldigende reis.”

De 10 mooiste fotografiereizen naar fotogenieke bestemmingen

De 10 mooiste fotografiereizen naar fotogenieke bestemmingen

Wil je je fotografie op een hoger peil brengen? En tegelijk een geweldige vakantie houden op de meest fotogenieke plekken? Bekijk de 10 mooiste fotografiereizen. Je krijgt deskundige begeleiding van echte fotografen! “Een reis zonder einde, want de geweldige natuur van Tanzania staat voor altijd in het geheugen gegrift.”

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!