De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Mooiste wandelvakanties in Duitsland met bagagevervoer

Duitsland is een waar wandelparadijs. Wil je ook paradijselijk wandelen? Laat dan die zware rugzak door een ander sjouwen. Tal van organisaties vervoeren je bagage met plezier. Terwijl jij doet wat je het liefste doet: relaxt wandelen in rijke Duitse natuur.

Wandelvakanties zonder zorgen

Lekker toch? Na een uitgebreid ontbijt ga je op pad met een minirugzakje plus de zekerheid dat je bagage op je wacht in je volgende hotel of B&B. Dan arriveer je daar niet al te moe maar wel heel voldaan. Wandelvakantie zonder zorgen. Ik heb het vaak gedaan en ik kan het iedereen aanbevelen.

Bagagevervoer: betrouwbare organisaties

Als je een beetje googlet op wandelreizen naar Duitsland met bagagevervoer, kom je heel wat organisaties tegen die je bagage kunnen vervoeren. De kunst is een betrouwbare organisatie te vinden. Ik heb ervaring met een aantal reisorganisaties die de bagagetransfer tussen overnachtingsplaatsen voor je regelen. Goedgekeurd door Frankwandelt zal ik maar zeggen. Ze staan hieronder.

Wandelvakanties van SNP Wandelvakanties van SNP

SNP is de grootste reisorganisatie van wandelvakanties. Eerlijk is eerlijk: heel goedkoop zijn ze niet. Maar elke wandelvakantie met bagagevervoer die ik met ze heb gedaan was een doorslaand succes.

Ze doen natuurlijk nog veel meer dan je bagage vervoeren. Ze regelen de leukste onderkomens. In een kasteeltje, in een prachtig hotel of in een romantisch landhuis.

Reviews van SNP-wandelvakanties

 • Uit de reviews: “De reis was boven onze verwachtingen. Schitterende natuur en de rust... wauw! De Rheinsteig is schitterend met prachtige uitzichten. Heel leuk om van plek naar plek te lopen en de markering van de Rheinsteig is erg duidelijk. De accommodaties waren ook erg goed en schoon. De boottocht terug naar het startpunt is echt een aanrader. Wij hebben met volle teugen genoten!”
 • Ratings van deze reis: 86/100 | Bekijk deze wandelreis over de Rheinsteig >>

Bekijk alle wandelvakanties in Duitsland >>

 

Wandelvakantie rond de Zugspitze Wandelvakanties van Pharos

Pharos Reizen van ANWB heeft prachtige wandelvakanties met bagagevervoer in Duitsland en ook in veel andere landen.

Wat dacht je van een 7-daagse wandeltrektocht rond de beroemde Zugspitze. Dit is de hoogste bergtop van Duitsland. Je loopt door schitterende dalen, prachtige bloemenweides en langs kabbelende beekjes. Het lijkt wel een ansichtkaart!

Bekijk deze wandelvakantie rond de Zugspitze >>

 

Wandelvakanties van Kras Wandel- en fietsvakanties van Kras

Kras heeft een flink aantal actieve wandelvakanties en fietsvakanties met bagagevervoer in Duitsland.

Om er eentje uit te pikken: een dijk van een wandelvakantie langs de Donau. Je wandelt langs het gewilde langeafstandspad Donausteig. Populair onder wandelaars, maar je kunt toch in alle rust genieten van de bergruggen langs de Donau. En zo zijn er nog ruim 60 actieve vakanties!

Reviews van actieve Kras-vakanties

 • Uit de reviews: “GENIETEN! door combi van accommodatie en natuur.” Ratings van deze reis: 84/100 | Bekijk deze wandelreis >>
 • Uit de reviews: “Onze fietsvakantie van Passau naar Wenen,was een heerlijke ervaring.de hotels varieerde van modern tot traditioneel. En dat maakte het ook zo leuk. De route was zeer mooi. De fietspaden goed te berijden. En alles was goed geregeld.” Ratings van deze reis: 82/100 | Bekijk deze fietsreis >>

Bekijk actieve vakanties in Duitsland >>

 

Wandelvakanties van Aktiva Tours Wandelvakanties van Aktiva Tours

Aktiva Tours is gespecialiseerd in actieve vakanties. En ze hebben nogal wat wandelvakanties met bagagevervoer in hun pakket zitten.

Wandelingen langs een aantal bekende langeafstandspaden zoals de Eifelsteig, de Grimmsteig en de Westerwaldsteig. Maar ook een schitterende wandelreis in Beieren rond de bekende Zugspitze: de hoogste berg van Duitsland

Reviews van wandelvakanties van Aktiva Tours

 • Uit de reviews: “Leuke reis voor een weekendje weg niet te ver van huis. En toch een tikje buitenland, omdat dagelijks de grens met Duitsland wordt overgestoken. Mooie, niet zware wandelingen in heuvelachtig terrein. De standplaats, Rolduc, is uniek en maakt dit wandelweekend extra bijzonder. Het klooster biedt alles wat de (licht) vermoeide wandelaar zich kan wensen. Ruime kamers, een prima keuken en een fraaie omgeving.”
 • Bekijk deze wandelreis >>

Bekijk wandelvakanties in Duitsland >>

 

Bekijk de wandelreizen van SNPSmaak te pakken? Bekijk de mooiste wandelreizen van SNP

Actieve wandelreizen over de hele wereld: SNP Natuurreizen van de ANWB is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

Alle privé-reizen >>

Alle groepsreizen >>

 

Meer actieve vakanties in Duitsland

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (7 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

 • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
 • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
 • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

 • Middenin unieke natuurgebieden
 • Weg van de massa
 • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>