De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Actieve vakanties: wandelen, fietsen en nog veel meer

Bekijk de mooiste actieve vakanties: in Nederland en andere landen van Europa. Lekker wandelen, fietsen of op een andere manier genieten van reizen en buiten zijn.

Mooiste actieve vakanties in Nederland Mooiste actieve vakanties in Nederland

Bekijk de allermooiste actieve vakanties in Nederland. Ga stevig wandelen op het Pieterpad. Eindeloos fietsen in Drenthe. Of maak een fotoreis naar Schiermonnikoog.

Bekijk actieve vakanties >>

 

Mooiste actieve vakanties in Duitsland Mooiste actieve vakanties in Duitsland

Bekijk de allermooiste actieve vakanties in Duitsland. Dompel je onder in de overweldigende natuur van het Zwarte Woud. Of wandel op grote hoogte in de Duitse Alpen.

Bekijk actieve vakanties >>

 

Mooiste actieve vakanties in Frankrijk Mooiste actieve vakanties in Frankrijk

Bekijk de allermooiste actieve vakanties in Frankrijk. Vakantieland bij uitstek met vele duizenden kilometers wandel- en fietspaden. Van de hoge Alpen tot de eindeloze kust, van de Bretagne tot de Pyreneeën.

Bekijk actieve vakanties >>

 

Mooiste actieve vakanties in Italië Mooiste actieve vakanties in Italië

Bekijk de allermooiste actieve vakanties in Italië. Ga heerlijk wandelen of fietsen door wijn- en olijfgaarden, beklim de Dolomieten of bezoek Rome. En geniet natuurlijk van de vermaarde Italiaanse keuken!

Bekijk actieve vakanties >>

 

Mooiste actieve vakanties in Spanje Mooiste actieve vakanties in Spanje

Bekijk de allermooiste actieve vakanties in Spanje. Beklim de indrukwekkende Pyreneeën of luier actief aan de zuidelijke costa’s. En wat dacht je van een schitterende vogelreis naar Extremadura

Bekijk actieve vakanties >>

 

Mooiste actieve vakanties in Oostenrijk Mooiste actieve vakanties in Oostenrijk

Bekijk de allermooiste actieve vakanties in Oostenrijk. Treed binnen in een magische bergwereld. Voel je klein en nietig en tegelijk groots. Maak pittige trektochten, of ga relaxt bergwandelen.

Bekijk actieve vakanties >>

 

Mooiste actieve vakanties in Engeland & Wales Mooiste actieve vakanties in Engeland & Wales

Bekijk de allermooiste actieve vakanties in Engeland & Wales. Beklim hoge bergen of trek door de ruige Schotse hooglanden. Ook het idyllische landschap van de Zuidwestkust is niet te versmaden.

Bekijk actieve vakanties >>

 

Mooiste vogelreizen Mooiste vogelreizen

Bekijk de allermooiste vogelreizen. Ga vogelen op het onherbergzame IJsland, of ver weg in Ecuador. Maar ook lekker dichtbij op waddeneiland Texel zie je heel wat bijzondere vogels.

Bekijk actieve vakanties >>

 

Mooiste natuurhuisjes Mooiste natuurhuisjes

Geweldig alternatief voor een actieve vakantie is een heerlijk vakantiehuisje in Nederland of daarbuiten. Waar je al dan niet actief kunt zijn. Natuurhuisjes.nl heeft een mooi aanbod van huisjes middenin unieke natuurgebieden. Veel ruimte, veel rust.

Bekijk mooiste natuurhuisjes >>

 

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

Bij veel huisjes is ‘contactloos verblijf’ mogelijk. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Wel zo veilig!

Bekijk de mooiste natuurhuisjes >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>