Mooiste wandelvakanties rond Kerst

Mooiste Wandelvakanties rond Kerst | Wintervakanties SNP
Mooiste Wandelvakanties rond Kerst | Wintervakanties SNP

De kerstvakantie is bijzonder geschikt om te wandelen. Lekker op wandelvakantie tijdens de feestdagen met een groep gelijkgestemde wandelaars op de mooiste plekken van Europa. Ver weg voor exotische avonturen of dichterbij naar de sneeuw: SNP heeft het in huis.

Voor kerstvakantie (en andere vakanties)

Onderstaande wandelvakanties kun je boeken rond Kerst, maar ze zijn natuurlijk ook op andere data te boeken. Geweldig voor de winter, dat zijn ze zeker. Maar in lente en najaar zijn onderstaande vakanties ook niet te versmaden.

Cyprus, 8-daagse wandelvakantie 1. Cyprus, 8-daagse wandelvakantie

Vanuit het luxe Droushia Heights hotel maak je korte en rustige wandelingen langs kleine dorpjes, door geurende mediterrane bossen, valleien en kustlijnen.

Bekijk deze Kerstvakantie >>

 

Portugal, 8-daagse wandelvakantie 2. Portugal, 8-daagse wandelvakantie

Een heerlijke en ontspannende wandelvakantie. Wandel door heuvels van de Serra de Monchique en langs de afwisselende, onaangetaste Costa Vicentina, over kliffen, stranden en duinen naar de Cabo de São Vicente.

Bekijk deze Kerstvakantie >>

 

Alpujarras, 8-daagse wandelvakantie 3. Alpujarras, 8-daagse wandelvakantie

Wandelvakantie over de hoge zuidflank van de Sierra Nevada. Overnachting in prachtige Moorse dorpjes en Granada. Wandelingen door mediterrane bossen, langs irrigatiekanaaltjes en kleine akkers. Gegarandeerd vertrek, dus geen belemmering om vroeg te boeken.

Bekijk deze Kerstvakantie >>

 

Marokko, 8-daagse wandelvakantie 4. Marokko, 8-daagse wandelvakantie

Heerlijke dagwandelingen vanuit een fraai gelegen hotel boven het stadje Tafraoute. We wandelen door amandeloases en dorpjes van de Amelnvallei, door de diepe kloof van Aït Mansour met palmenoases en we beklimmen steile kam van de Jbel Lekst. Verblijf in het heerlijke Hotel Riad Taroudent.

Bekijk deze Kerstvakantie >>

 

Marokko, 10-daagse wandelvakantie 5. Marokko, 10-daagse wandelvakantie

Kampeertrektocht door de Marokkaanse Sahara. Wandel door de onmetelijke leegte van pastelkleurige rotspartijen, gouden duinen en groene oases, in gezelschap van voortsjokkende kamelen voor de bagage. Geniet ’s avonds van de rust, de stilte en de prachtige sterrenhemel.

Bekijk deze Kerstvakantie >>

 

Tenerife, 8-daagse wandelvakantie 6. Tenerife, 8-daagse wandelvakantie

Een zonovergoten vakantieweek, ook in de wintermaanden! Wandel hoog boven de passaatwolken in de halfwoestijn, langs de drakenbloedbomen of hoog boven de blauwe oceaan. Elke dag keuze uit een lichte of pittige wandeling.

Bekijk deze Kerstvakantie >>

 

Madeira, 8-daagse wandelvakantie 7. Madeira, 8-daagse wandelvakantie

Bloemenpracht en subtropische vegetatie. Je maakt in het bergland wandelingen langs spectaculair aangelegde levada’s (let op: niet geschikt voor mensen met hoogtevrees). Verblijf in prima hotels.

Bekijk deze Kerstvakantie >>

 

Winterreizen met de kerst 8. Winterreizen met de kerst

Voor een min of meer traditionele kerst duik je de sneeuw in. Drie keer sneeuwwandelen in Bulgarije, Italië en Oostenrijk en een langlaufcursus in Italië. Oergezellige en uitdagende tochten vanuit heerlijke hotels.

Bekijk deze winterreizen >>


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

 • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
 • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
 • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpeditiesFOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

 • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
 • Verre rondreizen, ruim 50 landen
 • Goede kwaliteit, scherpe prijs
 • Winnaar Vakantie Award 2016!

Bergsportreizen: de mooiste bergvakanties

Bekijk de mooiste bergvakanties op Bergsportreizen.nl Bergsportreizen.nl biedt bijzondere trekkings in de bergen. In Frankrijk, Italië, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk en veel andere berglanden. Onderdeel van de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging.

 • Scherpe prijzen zonder winstoogmerk
 • Grootste aanbod van Nederland
 • 115 jaar dé specialist in bergsport
 • Deskundige begeleiding
 • Kleine groepen